Bent u opzoek naar een logo voor uw restaurant? Een restaurant logo dat uw concept uitstraalt? Of dit nu gezonde voeding, onbeperkt tapas, oriental, mediterranees of gewoon Hollands is? Wij kunnen het logo ontwerpen waar u naar opzoek bent! Maar hoe doen wij dit?

Wat komt er allemaal kijken bij een goed restaurant logo

Wij ontwerpen voor vele bedrijfssoorten logo’s, elke sector heeft zijn eigen uitdagingen echter is een restaurant logo vaak wel het lastigst. Het zo belangrijk dat het logo uw concept uitstraalt, u wilt tevens bij een goed mediterranees restaurant een logo hebben met een vork en mes, en een biologische restaurant heeft weer andere behoeftes bij het ontwerpen van een logo. Om dit in kaart te brengen moet u een ontwerper hebben die het belang hiervan begrijpt. Een bedrijf dat kijkt naar uw wensen en daar een logo voor maakt. En er speelt nog meer. U wilt natuurlijk een logo hebben dat u kunt vergroten, het moet immers gedrukt kunnen worden zodat deze op de gevel geplaatst kan worden. Daarom moet een restaurant logo altijd als vector bestand opgeleverd worden. Dit kunt u natuurlijk altijd van ons verwachten.

Wat heb ik nog meer nodig?

Als u een restaurant gaat openen komt er natuurlijk meer bij kijken dan alleen een logo. U heeft een goede passende website nodig, flyers kunnen ook handig zijn en wat dacht u van een menu kaart. Dit alles kunt u door ons laten maken. Sterker nog, wij hebben er een speciaal pakket voor! Ons horeca pakket bestaat uit:

  • Logo voor uw restaurant
  • Website
  • Menu
  • Visite Kaartjes

Als alles los besteld wordt zou dit €749,- kosten maar in het restaurant ontwerp pakket komen deze kosten neer op maar €599,-. U ontvangt alles wat u nodig heeft en kan onbeperkt wijzigingen doorgeven. Deze prijs is excl. drukwerk!

Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contact formulier aan de rechterzijde in. Wij zullen dan binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Contact