Logo Ontwerpen bij TheDesignFactory, Hoe werkt dat?

Eenvoud is minstens even belangrijk als de prijs. Dit begrijpen wij als geen ander daarom houden wij het zo eenvoudig mogelijk voor u om uw logo ontwerpen. Hoe werkt het? Hieronder hebben wij het hele proces voor u uitgelegd. Het proces bestaat uit 3 eenvoudige stappen waarin wij uw wensen analyseren, deze vertalen naar 4 prachtige op maat gemaakte ontwerpen, u krijgt de gelegenheid aanpassingen door te geven en als u helemaal tevreden bent zullen wij uw nieuwe logo opleveren. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een logo te laten ontwerpen. Wilt u bij ons een logo bestellen? Druk dan snel op “Logo Bestellen”.

Logo Bestellen

Stap 1 “Logo Bestellen”

Het begint allemaal met stap 1, het bestellen van uw nieuwe logo. Tijdens het invullen van het bestel formulier vragen wij naar uw wensen, uw doelgroep, het gevoel dat u wilt opwekken, of u specifieke kleuren in gedachte heeft etc. Het is erg belangrijk dat u ons bestel formulier zo goed mogelijk invult zodat wij een duidelijk beeld krijgen bij uw onderneming. Pas als wij weten waar u voor staat en wat u met uw logo wilt bereiken kunnen wij een goed logo voor u ontwerpen. Vergeet dan ook niet uw telefoonnummer achter te laten, wij zullen u enkel bellen als wij vragen hebben over uw wensen.

Logo Bestellen

Stappel plan logo ontwerpen

Wist u dat 87% van website bezoekers als eerst links bovenin de site kijken? Zorg er dan voor dat uw logo als eerst in beeld is.

 

Logo Ontwerpen

Stap 2 “Kies Uw Favoriete Ontwerp”

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk de ontwerpen wilt ontvangen zodat u deze kunt bekijken. Wij werken altijd zo snel mogelijk en streven er na binnen drie werkdagen de eerste ontwerpen te kunnen versturen. Wij hechten wel meer waarde aan kwaliteit dan levertijd, soms kan het dus iets langer duren maar u ontvangt te aller tijden uw logo’s binnen 5 werkdagen. U kunt altijd op 4 logo ontwerpen rekenen waaruit u kunt kiezen. Kies het ontwerp die het beste bij uw onderneming past. Het kan zijn dat u graag iets aan het logo wilt wijzigen, of wellicht zijn er meerdere logo’s die aan uw smaak voldoen maar en wilt u meerdere gewijzigd zien. Dit is allemaal mogelijk. Laat binnen 5 werkdagen aan ons weten wat u wil wijzigen en wij zullen dit kosteloos voor u aanpassen. U kunt zo vaak als u wilt wijzigingen aanbrengen. Wij gaan door tot u tevreden bent.

Logo Bestellen

Uw logo is vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Zorg er altijd voor dat uw logo ontwerpen uw klanten aanspreekt.

Stap 3 “Oplevering van uw nieuwe logo”

Zodra wij het u helemaal tevreden bent met het nieuwe logo zullen wij uw hem opleveren. Soms spreken de eerste ontwerpen u dusdanig aan dat er meteen iets tussen zit. Soms werken wij met meerdere revisie rondes. Maar wij leveren uw logo pas op als u helemaal tevreden bent. Al onze logo’s worden als PNG bestand en vector bestand opgeleverd. Een vector bestand is een bestand welke u onbeperkt kunt vergroten en verkleinen zonder kwaliteit verlies. U ontvangt van ons ook het bronbestand waarmee u in de toekomst gemakkelijk uw logo kunt aanpassen. Bij de oplevering van uw logo ontwerpen ontvangt u ook het eigendom recht over de logo’s. 

Logo Bestellen

The DesignFactory Stappen Plan

Wij begrijpen hoe belangrijk goede logo ontwerpen zijn. Laat daarom nu uw logo door ons ontwerpen en ontvang een gratis favicon t.w.v. €25,-