Opzoek naar een fashion logo? Een logo dat past bij uw nieuw te openen webshop, winkel of merk? Wij helpen u graag verder.

Fashion logo ontwerpen? Waar moet u rekening mee houden?

Als u een fashion logo besteld is het belangrijk dat u een checklist voor uzelf maakt. Pas als u antwoordt weet te geven aan de onderstaande vragen kunt u een goed fashion logo laten ontwerpen:

  • Wat wilt u uitstralen
  • Wat is uw filosofie
  • Wie is uw doelgroep
  • Welk gevoel moet uw logo opwekken

Het is erg belangrijk dat u vanuit de antwoorden op deze vragen te werk gaat. Uw logo moet uitstralen waar u in gelooft, en het moet uiteraard bij uw klanten passen. Wij zullen u altijd deze vragen stellen. Zodra wij weten wat u wilt kunnen wij uw wensen analyseren waarna wij te werk gaan. Wij zullen kleuren bepalen welke passen bij het gevoel dat u wilt opwekken. Heeft u duurzame kleding dan wilt u iets met de kleur groen doen en gaat u voor stijl dan past grijs wellicht beter bij u. Verkoopt u kinderkleding dan wilt u een speels logo met een speels lettertype en meerdere kleuren terwijl als u golf fashion verkoopt uw logo een strakke zakelijke uitstraling vereist.

Dit alles wordt goed bekeken door TheDesignFactory en pas als wij exact weten wat bij u past versturen wij u de eerste ontwerpen.

Wat heeft u nodig?

Als u een logo ontwerpt zult u deze waFashion Logoarschijnlijk gebruiken op uw website, visite kaartjes, flyers/folders/overige reclame uitingen. Het is dan erg belangrijk dat u een aantal bestanden ontwerpt. De onderstaande bestanden zijn belangrijk:

  • PNG Bestand – Een bestand met een transparante achtergrond welke op uw website geplaatst zal woorden.
  • AI bestand – Dit is het bronbestand. Met dit bestand kan u achteraf wijzigingen maken, tevens is het mogelijk dit bestand als vector op te slaan.
  • Favicon – Een mini logo voor uw website

Uiteraard ontvangt u deze bestanden als u TheDesignFactory uw logo laat maken.